CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 8, 2010

the cats' stuff arrived today =)

Thank you to Mr. Faris.  It had been nice dealing with you =).  Future deals, boleh la bagi discount lebih2 skit yerrr.. ;-)
 
We got a cage of this size 75" x 35" x 60". (not the actual pic) heee.. the cage will be assembled once we reach home. can't wait to see how it looks like, and how my cats will fit into it.



a small size cage, this is for drying the cats after their bath (which reminds me to go on a hunt for a pet dryer).


five of this carrier, M size. yeps. will be used for the journey.


7 comments:

Jul's said...

wahhh nana..dah beli sume2 tuh ker..??
akak tgh carik cage yg lg besar dr skang nih utk memuatkan chello, chester & cheesedale yg makin menggendut..

sian tgk 3 hekor tuh cam duk setinggan dah.. ingat dh jumpa cage besar tuh, nk let go yg ada..ngehehe

LoVe said...

ha'ah.. akak contact la si faris tu.. baik dia, boleh negotiate... cage bsr2 mcm2 ada..

Dah biasa tinggal atas angin, risau plk bl nak pindah rumah landed, tu yg siap2 beli cage..

sibuk skit ni kak, nak urus hal pindah memindah, byk xupdate ni.. hehee.. t'paksa diketepikan blog buat seketika..

Devilene said...

hihi Crystal here,

Wow so many cages, mesti mahal la tu.. 9 ekor kucing lagi tue O_O semua kena ship back Sabah... awesome!

LoVe said...

hello Crystal dear, thanks for stopping by =)

hehe.. what to do, my furfamily multiplied and it was planned =P

I heard ur taking care of a cat too... is that gonna be permanently yours? heeee :)

LoVe said...

** whoops.. actually my furfamily multiplied and it was NOT planned..

definitely not planned, knowing the cost and my financial capacity.. but wat-to-do

m.q said...

juz wondering nak tanya
camne cats tu nanti dok kt kargo ke dlm flight tu?
tak panas ke nanti?
ke ada flight attednce yg akan jaga diorg?
(^_^)

LoVe said...

hi m.q.

hehe.. I pun xsure sgt lagi.. but dgr org kate, kat airport nanti bl check in kucing, drg akan amik kucing tu (bukan masuk skali dgn beg) and bawa masuk ke live animal cabin.

tp I amik flight awal pagi,just in case kan, xmo la panas2 sgt nanti. but I think setakat dgr2 crite, panas shouldn't be a problem. apa2 nanti I update here (",)

counting days to do ~~